Singersound

De Singersound is een vogelverschrikker die 64 verschillende geluiden produceert van een hoge frequenties met verschillende intervallen en duur van het geluid. Met de Singersound creëer je een zeer onprettige omgeving waar de vogels niet graag in verblijven. De vogels zullen dit gebied dan gaan vermijden. De duur van de  geluiden die geproduceerd worden variëren tussen de 5 seconde en 1 minuut. Zo ook de tijd tussen de geluiden zijn nooit het zelfde. Deze variëren tussen 1 en 15 minuten. Zo zal het altijd anders zijn. De Singersound is een vogelverschrikker die in te zetten is op veel verschillende plaatsen, zowel agrarisch als voor een particulier. De behuizing heeft 4 ingebouwde luidsprekers zodat het geluid alle kanten op kan gaan. De Singersound is geheel waterdicht dus kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het bereik van de Singersound is ook afhankelijk van de weersomstandigheden. De lichtsensor is in te stellen, zo kan u beslissen bij welke licht intensiteit de Singersound aan gaat. Deze is ook zo te zetten dat de Singersound in donkere ruimtes of in de nacht gewoon zijn werk doet. Met de in te stellen lichtsensor  zal het toestel nooit afgaan in de nacht. Zodra de intensiteit van het licht voldoende is start het toestel automatisch weer op. Ons advies is om het toestel boven het gewas te plaatsen en regelmatig te verplaatsen.

Indien gewenst is het mogelijk om de Singersound ook om te zetten naar Ultrasoon. Dat kunnen wij hier voor u doen. Mocht u dat wensen graag aangeven als opmerking bij uw bestelling.

Singersound uitvoeringen:

  • 12 Volt, ideaal voor buiten gebruik met lichtsensor
  • 230 Volt, ideaal voor binnen gebruik tegen vleermuizen.

Deze dieren blijven op afstand:

  • Merels
  • Zangvogeltjes
  • Spreeuwen
  • Vleermuizen

Wanneer gebruik je dit product?


Dit product is goed te gebruiken tegen: Mezen, Spreeuwen, Merels, Kwikstaarten, Mussen, Vleermuizen.

Dit product is goed te gebruiken op deze plekken: agrarische sector, boot, Sportvelden en golfcourts, Loodsen en fabriekshallen, Stallen, Daken, bedrijventerreinen, Tuinen, daken met zonnepanelen, Landbouw, glastuinbouw.

Eigenschappen


Artikel nummer355